FOTO: Prefectul Stelian Dolha, în control pe Valea Bârgăului și în Pasul Tihuța

 -  -  1222Prefectul județului Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha, a efectuat miercuri seara un control pe Valea Bârgăului și în Pasul Tihuța. Acesta a vrut să se asigure că utilajele de deszăpezire intervin corespunzător pentru a asigura buna desfășurare a traficului rutier.

Prefectul Stelian Dolha a mers în teren pe Valea Bârgăului și în Pasul Tihuța pentru a verifica modul în care polițiștii de la Poliția Rutieră  monitorizează traficul și felul în care se acționează pe drum, pentru curățarea șoselei și asigurarea unei circulații în condiții cât mai bune, având în vedere ninsorile continue de astăzi”, a anunțat purtătorul de cuvânt al Instituției Prefectului Bistrița-Năsăud, Bianca Deac.

Potrivit datelor prezentate, drumurile sunt curățate, echipajele acționează încontinuu, iar materialele antiderapante din bazele de deszapezire vor fi suplimentate în cursul zilei de mâine.

Reamintim că Inspectoratul Județean de poliție Bistrița-Năsăud a anunțat că în Pasul Tihuța ninge abundent. Pentru a evita blocajele, polițiștii verifică echiparea corespunzătoare, în special a autovehiculelor de tonaj mare.

Pe celelalte drumuri naționale și județe se circulă în condiții de iarnă și se acționează cu utilaje și materiale antiderapante.

Filtrele de Poliție Rutieră instituite monitorizează în permanență traficul rutier și, acolo unde este cazul, dirijează circulația.

0 notes
347 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *