FOTO: Prefectul Stelian Dolha, în vizită la două familii greu încercare din Domnești. Apel către companiile bistrițene

 -  -  1290

Un puternic incendiu a distrus zilele trecute două case din localitatea Domnești. Cele două familii care locuiau în aceste case au fost vizitate de prefectul județului Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha, care, pe această cale, a făcut apel la companiile bistrițene și nu numai să sară în ajutorul familiilor greu încercate.

”Două familii sunt greu încercate la Domnești, după incendiul de zilele trecute, care le-a mistuit casele. Au rămas în picioare doar scheletul unei case și în celălalt caz o suprafată mai mare dintr-o casă cu etaj. I-am vizitat pentru a evalua situația și pentru un mic ajutor constând într-un balot de folie pentru protejarea provizorie a pereților, urmând să revenim cu ajutoare mai consistente pentru reconstrucție, așa cum am procedat și în cazul de la Șirioara. Contăm și acum pe sprijinul companiilor bistrițene pentru o mână de ajutor, dar și pe mobilizarea unei comunități întregi de oameni sufletiști”, a spus prefectul Stelian Dolha.

În ceea ce privește incendiul din Domnești, subiectul a fost prezentat de Ziar de Bistrița:

FOTO: Puternic incendiu în localitatea Domnești. O casă a fost mistuită de flăcări, iar focul s-a extins și la o altă casă

0 notes
415 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *