FOTO: Prefectura Bistrița-Năsăud evaluează pagubele produse de fenomenele meteo nefavorabile în comuna Șanț

 -  -  1012


Reprezentanți ai Instituției Prefectului Bistrița-Năsăud efectuează vizite în zonele afectate de fenomenele meteorologice nefavorabile din ultimele zile, pentru a evalua pagubele provocate de ploile abundente.

Prefectul județului, Stelian Dolha, a ajuns în comuna Șanț, una dintre unitățile administrativ-teritoriale afectate de ploi.

Ca urmare a rapoartelor operative trimise de Primăria Șanț prin care au fost semnalate pagube produse de fenomenele meteorologice și hidrologice periculoase, prefectul Stelian Dolha s-a alăturat acțiunilor din teren desfășurate în această zonă. Printre pagubele constatate se numără un drum rupt pe o lungime de 20 ml (metri liniari), inundarea mai multor case de locuit prin ieșirea pârâului din matcă, distrugerea în totalitate a unui drum forestier pe o distanță de 170 ml”, a precizat Instituția Prefectului.

Pagubele constatate în teren vor fi centralizate și comunicate Companiei Naționale de Investiții, în conformitate cu dispozițiile Ministrului Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației.

0 notes
137 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *