Din Bistrita

FOTO: Primăria Bistrița a amenajat 5 puncte de hidratare în oraș

 -  - 


Pentru ca disconfortul zilelor toride să fie mai puțin resimțit de cetățeni, municipalitatea a amenajat 5 puncte de hidratare în oraș, a anunțat primarul Ioan Turc.

Cele cinci puncte sunt situate în fața Bisericii “Sfânta Ana” – zona BIG, lângă Winmarkt, lângă Piața Decebal, lângă blocul Lama și pe pietonalul Liviu Rebreanu.

Cu sprijinul voluntarilor Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Bistrița, în intervalul orar 11.00-18.00, trecătorii au la dispoziție dozatoare cu apă potabilă, dar li se poate acorda și primul ajutor în cazul unor situații ce necesită asistență medicală. Tot astăzi, locuitorilor din cartierul Slătinița, unde fântânile au un debit foarte scăzut, li s-a trimis o cisternă de apă potabilă, prin implicarea SVSU și a unității militare 01331 din cadrul Garnizoanei Bistrița. Oamenii care nu au putut veni la cisternă au primit ajutorul voluntarilor, aceștia ducându-le recipiente de apă la domiciliu”, a precizat primarul.

Edilul Bistriței mai spune că operațiunea se va repeta în fiecare zi din cele trei anunțate cu cod portocaliu de caniculă.

6 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.