FOTO: Primăria Bistrița distribuie tichete sociale pentru 2.000 de persoane aflate în situaţii deosebite

 -  -  6


Circa 2.000 de bistrițeni aflați în situații deosebite vor primi tichete sociale, acestea fiind acordate prin intermediul unui program al Primăriei Bistrița. Intitulat ”Alimente și medicamente”, programul a fost inițiat de primarul Ioan Turc la scurt timp după preluarea mandatului. Procesul de distribuire a tichetelor a început, astfel că beneficiarii pot intra deja în posesia lor.

Azi a început distribuirea tichetelor sociale în cadrul programului “Alimente și medicamente”. (…) Astfel, 2000 de persoane aflate în situaţii deosebite vor primi anual tichete sociale de 120 de lei (12 tichete a câte 10 lei) pentru procurarea de bunuri alimentare și tichete în valoare de 80 de lei pentru achiziționarea de medicamente”, a precizat primarul Ioan Turc.

Potrivit edilului, până la data de 31 iulie, beneficiarii sunt așteptați la sediul Cantinei de Ajutor Social de pe Bulevardul Independenței, nr. 24-26, pentru a intra în posesia tichetelor.

Oamenii în vârstă sau cu diverse nevoi speciale nu vor mai fi obligați să stea la cozi pentru a primi niște plase grele cu produse de bază de care nu aveau neapărată nevoie, cum s-a întâmplat în ultimii ani ai vechii administrații. Un pas înainte și pentru asistența socială din municipiul Bistrița”, a completat primarul.

0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.