FOTO: Primarii liberali din Bistrița-Năsăud, la discuții cu premierul Florin Cîțu

 -  -  1249


Mai mulți primari liberali din județul Bistrița-Năsăud s-au întâlnit astăzi cu premierul Florin Cîțu și au purtat discuții pe marginea oportunităților de finanțare prin intermediul Programului Național de Redresare și Reziliență.

De la întâlnirea primarilor bistrițeni cu Florin Cîțu nu a lipsit deputatul PNL Robert Sighiartău.

”Am avut o discuție foarte utilă cu premierul României și o parte dintre primarii județului Bistrița-Năsăud. Mulți dintre colegii primari au implementat proiecte cu finanțare europeană de mai bine de 10 ani și au întâmpinat mereu probleme. E unul dintre lucrurile pe care le-am discutat și sunt convins că vom optimiza întregul proces începând cu depunerea proiectelor și până la finalizarea lor. În perioada următoare, va trebui să fim pregătiți cu atât mai mult cu cât se va deschide noua linie de finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență, prin care sperăm să dăm un impuls dezvoltării locale. Îi mulțumesc premierului Florin Cîțu pentru că, în această perioadă, am avut nenumărate întâlniri în care am reușit să facem primii pași pentru a da viață noilor proiecte de dezvoltare a județului nostru”, a transmis Robert Sighiartău.

Primarii din Bistrița-Năsăud s-au întâlnit și cu liderul liberalilor – Ludovic Orban, fiind purtate discuții și pe plan politic.

1234340cookie-checkFOTO: Primarii liberali din Bistrița-Năsăud, la discuții cu premierul Florin Cîțu
0 notes
374 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.