FOTO: Primarul Ioan Turc, în control inopinat la câteva dintre direcțiile din subordinea Primăriei Bistrița. ”Am verificat modul în care angajații respectă programul de lucru”

 -  -  1041


Miercuri dimineața, primarul municipiului Bistrița, Ioan Turc, a efectuat un control inopinat la mai multe dintre direcțiile aflate în subordinea Primăriei Bistrița. Edilul a vrut să vadă dacă angajații respectă programul de lucru.

În această dimineață, între orele 07.00 și 07.10, am verificat modul în care este respectat programul de relații cu publicul la Taxe și Impozite Locale, Centrul de Relații cu Publicul de pe strada Gheorghe Șincai și la Direcția de Asistență Socială de pe strada Dornei. La ora 07.00, la Taxe și Impozite ușa era închisă, deși angajații erau prezenți la serviciu. Am atras atenția că programul cu publicul trebuie respectat cu rigurozitate. În schimb, la Centrul de Relații cu Publicul, câteva minute mai târziu, toți angajații erau pe poziții, la fel și la sediul Direcției de Asistență Socială”, a spus primarul.

Edilul Bistriței a ținut să sublinieze că Primăria Bistrița este singura municipalitate reședință de județ care are program extins cu publicul, de la ora 07.00 la ora 18.00, în așa fel încât oamenii să-și poată rezolva problemele legate de administrația locală într-un mod cât mai facil.

0 notes
166 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *