Din Bistrita

FOTO: Primarul Ioan Turc: Puntea veche din zona Tudor Vladimirescu face loc celei noi!

 -  - 


După ce în urmă cu două săptămâni a verificat stadiul lucrărilor de pe șantierul punții din zona Tudor Vladimirescu, primarul Ioan Turc anunță că în prezent se lucrează la înlăturarea vechii construcții, aceasta urmând să fie înlocuită cu o punte modernă. 

Puntea veche din zona Tudor Vladimirescu face loc celei noi! La această oră, se intervine pentru înlăturarea vechii construcții, ce va fi înlocuită de o punte modernă, cu o deschidere de 40 de metri. De fapt, aceasta este deja în faza de montare, în apropiere, pe malul stâng al râului Bistrița”, a transmis primarul Ioan Turc, pe Facebook.

Potrivit edilului, obiectivul de investiții ”Refacere punte pietonală pe strada Tudor Vladimirescu – inclusiv refacere pile transversale din beton” are o valoare totală de 2.357.514,99 lei.

Acest obiectiv este realizat din fonduri guvernamentale și aduce o soluție nouă de acces într-o zonă intens circulată înspre Serviciul de Ambulanță, o secție reabilitată a Spitalului Județean și imobilele cetățenilor care locuiesc pe Valea Ghinzii.

Lucrările sunt executate de compania “Îndemânarea Prodcom”.

81 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.