FOTO: Primarul Ioan Turc, vizită pe șantierele din municipaliu

 -  -  1098


Primarul municipiului Bistrița, Ioan Turc, a vizitat, vineri, câteva dintre șantierele unde administrația locală derulează proiecte de investiții, executant fiind firma LDP SA.

”Împreună cu specialiști ai Direcției Tehnice, am fost mai întâi în cartierul Subcetate, unde efectuăm o amenajare stradală, cu parcări, trotuare și canalizare pluvială, în valoare de 2.449.550 lei, cu termen de finalizare septembrie anul curent. Aici vom construi 124 de noi locuri de parcare, iar pe un teren alăturat va fi ridicată una din cele 3 creșe pentru care am făcut deja solicitare la Compania Națională de Investiții. De altfel, zona este una mai sigură de la deschiderea unui punct de lucru al Poliției Locale, fapt confirmat și de oamenii care locuiesc în cartier”, a precizat primarul.

Ulterior, edilul a vizitat localitatea componentă Sigmir, unde, pe strada Secundară 7, se lucrează la o parte carosabilă cu șanțuri laterale betonate, un podeț și inclusiv la refacerea podului de pe Valea Măgherușului. Și aici, obiectivul va fi finalizat în cursul acestui an.

De asemenea, Ioan Turc a anunțat că pe strada Simfoniei din municipiu s-a dat ordinul de începere a lucrărilor de amenajare a drumului, cu trotuare, două podețe, rigole pluviale și iluminat stradal, iar pe strada Dinu Lipatti sunt pregătite intervenții similare.

0 notes
223 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *