FOTO: Pumptrack-ul modular montat în Parcul Municipal, în parcarea de lângă Hotelul Metropolis, inaugurat

 -  -  11000


Pumptrack-ul modular montat în Parcul Municipal, în parcarea de lângă Hotelul Metropolis, a fost inaugurat în prezența primarului Ioan Turc.

Iubitorii de mișcare pe bicicletă (MTB, BMX, Dirt Bike etc.), trotinetă freestyle și skateboard au acces gratuit la două piste, atât pentru copii și începători (linie dreaptă, 15 metri), cât și pentru avansați (6 curbe, 79 de metri), bineînțeles, cu purtarea unei căști de protecție”, a explicat primarul Ioan Turc.

Ca să fie asigurat succesul investiției, specialiștii Primăriei Bistrița s-au consultat și cu bikerii de la Asociația Club Sportiv Bistritz Racing, condusă de Hunyadi Mihai.

Contractul cu firma Zarox Team SRL din Târgu Mureș, în valoare de 265.200 lei fără TVA, avea ca termen de livrare data de 10 noiembrie, dar s-a reușit o amenajare mai rapidă.

”Pasionații vor avea mai multă vreme bună pentru pumptrack-ul pe care li-l promisesem încă de la preluarea mandatului de edil al municipiului”, a completat primarul Bistriței.

1 notes
125 views
bookmark icon

One thought on “FOTO: Pumptrack-ul modular montat în Parcul Municipal, în parcarea de lângă Hotelul Metropolis, inaugurat

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *