FOTO: Puternic incendiu în localitatea Domnești. O casă a fost mistuită de flăcări, iar focul s-a extins și la o altă casă

 -  -  1349

Un puternic incendiu a izbucnit în noaptea de luni spre marți pe raza localității Domnești. O casă a fost mistuită de flăcări, iar focul s-a extins și la un alt imobil din apropiere, acoperișul acestuia fiind distrus.

”Incendiul a izbucnit la o casă de locuit (în podul casei). Casa este distrusă in totalitate (aprox 120 metri pătrați). Focul s-a propagat cu repeziciune și la o altă casă, care era situată la distanță de aproximativ un metru față de cealaltă și care nu era locuită. Aceasta a fost afectată pe o suprafață de aprox 150 metri pătrați (acoperiș + mansarda). Nu au fost înregistrate victime”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

La fața locului a intervenit Detașamentul de Pompieri Bistrița, cu două autospeciale de stins incendii, autospeciala de intervenție la înălțime și un echipaj de prim ajutor. De asemenea, în sprijinul pompierilor a intervenit și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Mărișelu.

FOTO: ISU Bistrița-Năsăud

0 notes
474 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *