FOTO: Radu Moldovan: Mediul privat este coloana vertebrală a economiei românești!

 -  -  28


Cea de-a 24-a ediție a ”Topului județean al firmelor” s-a desfășurat în această seară, evenimentul reușind să adune într-un singur loc reprezentanții celor mai de succes companii din Bistrița-Năsăud. Peste 900 de agenți economici din județ au fost cuprinse în topul întocmit de Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud.

 

 

 

 

 

 

De la eveniment nu au lipsit nici reprezentanți ai administrației publice din județ, printre ei numărându-se și președintele Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan, care a transmis un mesaj prin intermediul unei rețele de socializare, imediat după ce ”Topul județean al firmelor”  s-a încheiat.

 

 

 

 

 

 

Am avut privilegiul de a fi alături de cele mai performante companii la ”Topul firmelor” din județul Bistrița-Năsăud, eveniment organizat de către Camera de Comerț și Industrie a Județului Bistrița-Năsăud. Mediul privat este coloana vertebrală a economiei românești și un mediul privat puternic înseamnă un stat român puternic și o societate cu un nivel de trai ridicat. În viziunea mea, instituțiile statului trebuie să fie un partener onest în raport cu mediul privat și de câte ori voi constata derapaje de la această regulă le voi semnala! Am făcut-o de fiecare dată și o să o fac și de acum înainte, cu tot ce voi putea din punct de vedere legal, voi fi alături de orice companie serioasă și onestă care aduce plus valoare comunității din județul Bistrița-Năsăud! Doresc sa felicit organizatorii pentru această sărbătoare, precum și toți invitații care prin munca lor fac ca societatea noastră să evolueze!” a precizat Emil Radu Moldovan.

Bineînțeles, de la eveniment nu a lipsit șampania, cei prezenți ciocnind pentru reușitele de până acum ale economiei bistrițene. Atmosfera a fost întreținută de Alin Oprea și Trupa Talisman, Ansamblul profesionist Dor Românesc și prezentatorii  Paula Chirilă și George Papagheorghe (Jorge).

2 bookmark
0 notes
8 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.