FOTO: Razie a Poliției la blocurile sociale din Viișoara

 -  -  11421


 

Aproape 50 de polițiști, jandarmi, polițiști locali și inspectori din cadrul Primăriei Bistrița au verificat ieri, 31 octombrie, peste 130 de persoane, depistate în zona blocurilor sociale din Viișoara.  

”Acțiunile au urmărit asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, precum și respectarea normelor în vigoare privind evidența, domiciliul, reședința și actele de identitate ale persoanelor care locuiesc în zona respectivă. Astfel, 136 de persoane care locuiesc la blocurile sociale din Viișoara au fost legitimate și verificate, 7 dintre acestea fiind conduse la sediul Poliției pentru clarificarea unor proceduri judiciare. Totodată, polițiștii au efectuat verificări și cu privire la respectarea obligațiilor impuse unor persoane aflate sub control judiciar și pentru depistarea unor persoane dispărute”, arată Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, într-un comunicat de presă.

Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate două sancțiuni contravenționale pentru încălcarea prevederilor privind OUG 97/2005 și alte două pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991.

FOTO: IPJ Bistrița-Năsăud

1 notes
546 views
bookmark icon

One thought on “FOTO: Razie a Poliției la blocurile sociale din Viișoara

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *