FOTO: Reabilitarea și modernizarea Ambulatoriului Integrat din cadrul Spitalului Orășenesc Beclean, aproape de final

 -  -  1017


Lucrările de reabilitare și modernizare a Ambulatoriului Integrat din cadrul Spitalului Orășenesc Beclean sunt aproape de finalizare, a anunțat primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan.

O bună parte din dotările ultra-moderne care completează actul medical au ajuns deja și vor fi puse în funcțiune. Chiar azi, 13 iulie, au fost livrate echipamente moderne pentru terapia specifică de Balneofizioterapie. Totodată, Ambulatoriul se bucură de un Computer Tomograf de ultimă generație pentru care urmează să fie făcute toate demersurile necesare autorizării și punerii în funcțiune și toate cabinetele medicale sunt dotate cu ecografe performante”, spune primarul Nicolae Moldovan.

Edilul din Beclean este de părere că toate aceste dotări duc și la creșterea calității actului medical, drept dovadă faptul că medicii devin interesați de Spitalul din Beclean.

Chiar zilele acestea a fost angajat la Spitalul Orășenesc Beclean un bun medic specialist de Anestezie și Terapie Intensivă. Apreciem totodată buna activitate a managerului Spitalului Orășenesc Beclean, Bogdan Tușa, și a tuturor cadrelor medicale care au gestionat cu bine această perioadă dificilă. Vă mulțumesc tuturor pentru încredere. Continuăm munca în toate sectoarele!”, a adăugat Nicolae Moldovan.

0 notes
142 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *