FOTO: Recompense pentru cei mai buni elevi din județul Bistrița-Năsăud. Premii au primit și profesorii care i-au îndrumat pe acești elevi

 -  -  1374


Consiliul Judeţean Bistrița-Năsăud recompensează și în acest an performanța elevilor care au reușit să obțină rezultate deosebite la olimpiadele la care au participat. De asemenea, pentru efortul depus sunt recompensați și profesorii care i-au îndrumat pe acești elevi.

Ceremonia de decernare a premiilor se desfășoară în aceste momente la Sala Polivalentă din Bistrița.

https://www.facebook.com/groups/304148906305199/wp/597863760981078/?av=100022078056621

Peste 200 de elevi și aproximativ 150 de cadre didactice de la mai mute unități de învățământ din județ primesc diplome și recompense în valoare de 500 de lei fiecare de la reprezentanții Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

Sunt premiați elevii olimpici la discipline precum Informatică, Limba și literatura Română, Limba engleză,Limba germană, Matematică, Istorie, Geografie și multe alte discipline.

Lista elevilor premiați

Lista profesorilor premiați

Suma totală alocată din bugetul județean pentru acordarea acestor stimulente financiare elevilor și profesorilor este de 187.000 de lei.

ziar de bistrita gala

“O Gală a Excelenței, a recompensei pentru munca depusă și a înțelegerii că doar prin educație schimbăm și salvăm lumea! Așadar, am premiat performanța a 218 elevi care au obținut premiile I, II, III și mențiune la faza județeană și au participat la etapa națională a olimpiadelor, precum și a 157 de profesori coordonatori. Prin această Gală a Excelenței în Educație am oferit stimulente financiare elevilor pasionați de carte și profesorilor lor, însă am dorit și să arătăm comunităţii noastre că avem elevi și mentori model, iar în județul nostru este o pepinieră a minților sclipitoare. Vă felicit pe toți și vă doresc spor la învățat! Suntem mândri de performanța voastră și, în continuare, vă vom susține. Viitorul are nevoie de voi!”, a transmis Emil Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

0 notes
499 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *