FOTO: Reprezentanți ai Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Vest au verificat stadiul lucrărilor de pe Linia Verde și Axa de transport Gării – Năsăudului

 -  - 


Reprezentanți ai Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Vest au verificat, joi, stadiul șantierelor aferente proiectelor ”Linia Verde” și ”Axa de transport Gării – Decebal – Andrei Mureșanu – Năsăudului”.

Potrivit primarului Ioan Turc, după o vizită în teren, a urmat la sediul Primăriei o analiză în amănunt a etapelor aflate în derulare, împreună cu toți cei responsabili.

”A reieșit încă o dată necesitatea creșterii ritmului lucrărilor pentru încadrarea în termenele de finalizare, respectiv 31 decembrie 2023. Am apreciat faptul că, de când vremea s-a îmbunătățit, mobilizarea pe șantiere este bună. Activitatea va fi atent supravegheată pentru ca graficele de execuție să fie respectate. Autoritatea locală, constructorul, diriginții de șantier și proiectanții vor strânge rândurile pentru ca aceste mari obiective de investiții să fie realizate cu succes”, a declarat primarul Ioan Turc.

”Linia Verde” și ”Axa de transport Gării – Năsăudului” sunt cele două mari proiecte de mobilitate urbană pe care Primăria Bistrița le implementează cu ajutorul fondurilor europene.

Loading

bookmark icon