Eveniment

FOTO: S-a redeschis centrul comercial Cibela din Bistrița

 -  -  1879


Începute în anul 2017, lucrările de modernizare a Complexului Cibela din municipiul Bistrița au ajuns la final, noul centru comercial fiind redeschis luni. 

Alături de reprezentanții companiei SC POLIMED COM SRL, care a cumpărat Complexul Cibela în anul 2013, la evenimentul de redeschidere a centrului comercial au luat parte președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, și primarul municipiului Bistrița, Ioan Turc.

”Centrul Comercial Cibela este într-o casă nouă, modernă, cu 300 de standuri din sticlă, deschise investitorilor, un proiect făcut de bistrițeni pentru bistrițeni. Felicitări familiei Tămășoi pentru proiectul necesar comunității și profesionalismul pus în finalizarea lucrărilor de modernizare a Complexului Comercial Cibela. Se vede cu ochiul liber implicarea și munca voastră. Mult succes celor care își vor desfășura activitatea în acest centru modernizat la înalte standarde. Mereu voi fi alături de proiecte utile pentru oameni, menite să dezvolte economia și micile afaceri în Poarta Transilvaniei – Bistrița-Năsăud”, a transmis Emil Radu Moldovan.

”O afacere locală, de familie, care înseamnă și cel mai popular complex de vânzări en-gros și en-detail din județul nostru. Felicitări familiei Tămășoi și societății Polimed Com pentru viziune și reușita investiției! Mult succes în continuare!”, a transmis primarul Ioan Turc.

”Povestea noastră ca și centru comercial a început în anul 2013. Cu timpul ne-am dorit mai mult, așa că am început modernizarea acestuia. Venim cu un nou concept unde confortul primează, un spațiu unde am pus la dispoziție aproape 300 standuri, depozite și depozite frigorifice gata utilate pentru chiriași”, au precizat reprezentanții companiei SC Polimed COM SRL.

1879 views
bookmark icon

One thought on “FOTO: S-a redeschis centrul comercial Cibela din Bistrița

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.