FOTO: S-au finalizat lucrările la blocul de pe Arțarilor. Viceprimarul Gelu Muthi a vizitat familiile care locuiesc în acest bloc

 -  -  1249


Viceprimarul municipiului Bistrița, Gelu Muthi, a efectuat o vizită la blocul de pe strada Arțarilor care a fost afectat, anul trecut, de o puternică explozie. Atunci, mai multe familii au rămas fără casă, fiind nevoite să locuiască la rude sau, ulterior, în locuințe ANL repartizate de municipalitate, după ce o butelie dintr-un apartament aflat la etajul al treilea a explodat.

Abia în luna septembrie a acestui an au fost demarate lucrările la structura de rezistență a blocului, constructorul (firma INST Nistor) promițând atunci că până în luna decembrie, acestea vor fi finalizate. Lucru care s-a și întâmplat.

Săptămana trecută a fost semnat procesul verbal de recepție a lucrărilor, întrucât constructorul a predat locatarilor blocul de locuințe.

Locatarii ale căror apartamente au fost grav afectate în urma exploziei pot să înceapă lucrările de finisare în interior, întrucât acestea nu au fost cuprinse în alocările bugetare ale Primăriei Bistrița pentru această situație. Municipalitatea a alocat circa 700.000 de lei pentru refacerea structurii de rezistență a blocului.

Viceprimarul Gelu Muthi a vrut ca acum, în pragul Sărbătorilor de iarnă, să viziteze familiile care locuiesc în acest bloc, vizita fiind și un bun prilej de a oferi cadouri familiilor cu copii. Alături de Gelu Muthi au fost și câțiva colegi din cadrul ALDE Bistrița – Marius  Armean, Cristian Maxim, Viorel Rus, Alexandra Borzoș și Daniela Olah.

 

Sursa foto: ALDE Bistrița

0 notes
374 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *