FOTO: Sala Polivalentă din Complexul Wonderland prinde contur; investiția se ridică la 16 milioane euro

 -  -  11210


Sala Polivalentă din Complexul Wonderland – Unirea, o investiție în valoare de peste 16 milioane de euro, prinde contur. Lucrările avansează de la o zi la alta și vor fi finalizate până la sfârșitul acestui an, potrivit președintelui Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan.

”Pare o construcție din altă țară, dar este chiar Sala Polivalentă din Unirea, care se transformă din proiect în realitate. Aici este locul unde sportul bistrițean va avea toate condițiile să scrie istorie la un alt nivel, construcția respectând toate standardele europene și internaționale pentru competițiile de handbal, volei, baschet și tenis. O lucrare de foarte bună calitate, aflată în grafic, care va avea ecou în viitor și care-și va deschide porțile la finalul acestui an. Continuăm munca, continuăm să susținem performanța”, a declarat Emil Radu Moldovan.

Investiția în amenajarea Sălii Polivalente din Complexul Wonderland din Unirea se ridică la 16 milioane de euro, fondurile fiind asigurate de Guvernul României, prin Compania Națională de Investiții.

Contractul pentru proiectarea și execuția lucrărilor de amenajare a acestui obiectiv a fost semnat la data de 18 octombrie 2019, dată la care a fost efectuată și o vizită pe amplasamentul viitoarei săli. Licitația pentru execuția lucrărilor a fost câștigată de asocierea dintre trei companii – SC Frasinul, Erbașu, Dico și Țigănaș.

1 notes
335 views
bookmark icon

One thought on “FOTO: Sala Polivalentă din Complexul Wonderland prinde contur; investiția se ridică la 16 milioane euro

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *