Eveniment

FOTO: Sala Polivalentă din Unirea, tot mai aproape de inaugurare

 -  - 


Se apropie cu pași repezi momentul inaugurării noii Săli Polivalente din Unirea, obiectiv de investiții la care în prezent se fac ultimele pregătiri pentru recepția finală a lucrărilor.

Recepția va avea loc la data de 12 august, în vreme ce inaugurarea oficială a noii Săli Polivalente este programată pentru data de 16 august, de la ora 17:00, moment care va coincide cu meciul de retragere al handbalistei Valentina Ardean Elisei.

Contractul pentru proiectarea și execuția lucrărilor de amenajare a acestui obiectiv a fost semnat la data de 18 octombrie 2019, dată la care a fost efectuată și o vizită pe amplasamentul viitoarei săli. Licitația pentru execuția lucrărilor a fost câștigată de asocierea dintre trei companii – Frasinul, Erbașu, Dico și Țigănaș. 

Potrivit șefului Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, Complexul Sportiv Polivalent Unirea reprezintă o investiție care cuprinde o sală polivalentă cu circa 2.600 de locuri, trei terenuri de sport și o pistă de atletism exterioară, precum și un centru de cazare. În zonă va fi amenajată și o parcare generoasă, dar administrația județeană își propune să extindă acest proiect și prin construcția unei baze sportive de tip 1 și chiar a unui stadion.  

Investiția este derulată de Ministerul Derulării, Lucrărilor Publice și Administrației, prin Compania Națională de Investiții.

121 views
bookmark icon

One thought on “FOTO: Sala Polivalentă din Unirea, tot mai aproape de inaugurare

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.