FOTO: Șapte persoane au fost implicate într-un accident rutier pe DN 17, la Prundu Bârgăului. Din cauza unui stâlp căzut pe carosabil, circulația a fost blocată în ambele sensuri

 -  -  1032


Un acccident rutier în care au fost implicate două autoturisme s-a petrecut în această dimineață, în jurul orei 07:00, pe DN 17, pe raza localității Prundu Bârgăului.

Cele două autoturisme au intrat în coliziune, în ambele aflându-se șapte persoane. Din fericire, niciuna nu a avut nevoie de îngrijiri medicale și, totodată, au refuzat transportul la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean.

În timpul accidentului, un stâlp de electricitate a fost rupt și a ajuns pe partea carosabilă, iar circulația pe DN 17 a fost blocată timp de câteva minute.

La locul accidentului au fost alocate echipaje din cadrul Gărzii de Intervenție Prundu Bârgăului pentru asigurarea măsurilor API, precum și un echipaj de intervenţie de la compania de electricitate. La scurt timp de la accident, circulatia a fost reluată pe un singur sens de mers, iar în cele din urmă, după ce stâlpul a fost îndepărtat de pe carosabil, circulaţia a fost debocată pe ambele sensuri de mers.

 

0 notes
157 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *