FOTO: Șapte persoane, implicate într-un accident produs pe drumul care leagă orașul Beclean de Băile Figa

Șapte persoane au fost implicate, duminică, într-un accident rutier produs pe drumul care leagă orașul Beclean de Băile Figa.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, la fața locului au fost direcționate un echipaj de pompieri și un echipaj de paramedici din cadrul Stației Beclean.

Pompierii beclenari au găsit la locul solicitării șapte persoane, dintre care doi copii. În momentul în care salvatorii au ajuns la fața locului, toate cele șapte persoane erau ieșite în afara autoturismelor implicate în accidentul rutier.

Un tânăr în vârstă de aproximativ 19 ani a fost transportat, conștient, la Centrul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Orășenesc Beclean.

Polițiștii intervin și ei în zonă și efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul rutier.

ACTUALIZARE

Astăzi, polițiștii Compartimentului Rutier au intervenit la un accident produs pe Drumul Județean 172, între Beclean și Figa. Din primele informații, un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din Recea Cristur, județul Cluj, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 27 de ani, din Săcel, județul Maramureș. În urma accidentului a rezultat rănirea celor doi șoferi. Testarea cu aparatul etilotest nu a indicat prezenta alcoolului. Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Compartimentului Rutier Beclean, în cadrul unui dosar penal”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *