FOTO: Se dărâmă o casă de pe strada Nicolae Titulescu din Bistrița

 -  -  1


Forțele de intervenție din Bistrița au fost solicitate în această dimineață să acționeze pe strada Nicoale Titulescu din municipiu, acolo unde una dintre casele aflate în stare avansată de degradare se dărâmă. 

La fața locului intervine Detașamentul de Pompieri Bistrița. Cu toate că inițial s-a anunțat că în imobil ar putea exista victime, când forțele de intervenție au ajuns la locul solicitării au constatat că nu sunt victime surprinse sub dărâmături. 

ACTUALIZARE

Zidul unei case care se afla în stare avansată de degradare s-a prăbușit miercuri dimineața, pericolul existând de mai multă vreme și fiind chiar semnalat Primăriei Bistrița.

Localnicii din zonă au sesizat în repetate rânduri administrației locale că imobului este în stare avansată de degradare și că stă să cadă, însă Primăria Bistrița nu a putut face nimic întrucât imobilul este revendicat până când nu se soluţionează cazul de revendicare, nu se poate interveni. În cele din urmă inevitabilul s-a produs și clădirea s-a prăbușit.

Din fericire, nu au existat victime, însă o persoană a fost nevoită să iasă pe geam după ce ușa de acces în imobilul în care locuiește cu chirie a fost blocată în timpul prăbușirii zidului.

La locul incidentului au intervenit echipaje de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă, Poliţia Locală şi Jandarmerie, care au asigurat perimetrul în zona în care se află clădirea prăbuşită.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud pe timpul intervenției nu s-a impus evacuarea niciunei persoane.

În acest moment, pompierii, jandarmii și polițiștii locali supraveghează zona, iar autoritățile locale urmează să facă o expertiză a întregii clădiri.

FOTO: www.infobistrița.ro

1 notes
1 view
bookmark icon

One thought on “FOTO: Se dărâmă o casă de pe strada Nicolae Titulescu din Bistrița

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.