FOTO: Se lucrează și pe DJ 172E, între Herina – Lechința – Matei

 -  -  1003


Din vară, pe un tronson de aproximativ 19 km din DJ 172E, între Herina (intersecție DN 15A) – Lechința – Matei, se va circula în condiții mult mai bune. Asta pentru că lucrările de modernizare a îmbrăcăminții asfaltice sunt în plină desfășurare.

Din vară, oamenii vor circula pe drum “ca în palmă”, pe cei 19 km de drum, între Herina, Lechința și Matei. Am vizitat șantierul lucrărilor și sunt mulțumit de evoluția lui. Acest tronson de drum se continuă cu DJ 172 E Strugureni-Matei, pe care l-am inaugurat anul trecut și cu DJ 172 H Matei-Fântânele-Dealul Zorenilor, pe care l-am modernizat în urmă cu 3 ani”, a anunțat președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan.

Lucrările pe acest tronson sunt executate de asocierea dintre SC M.I.S.-GRUP SRL Anies – lider de asociere și SC DRUMSERV SA- Târgu Mureș, contractul fiind semnat la începutul acestui an.

Contractul are o valoare totală de peste 4,5 milioane de euro, însă cuprinde lucrări pe mai multe tronsoane de drumuri județene din Bistrița-Năsăud. Ziar de Bistrița a mai scris despre acest contract:

0 notes
128 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *