FOTO: Sediu nou pentru Biroul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Beclean

 -  -  6


Biroul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (BCPI) din Beclean a fost relocat într-un spațiu situat pe strada 1 Decembrie 1918, a anunțat Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI). Spațiul a fost pus la dispoziția Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Bistrița–Năsăud, gratuit, de Primăria orașului Beclean și a fost recompartimentat, reabilitat și modernizat, astfel încât să beneficieze de toate facilitățile necesare. BCPI Beclean deservește 17 unități administrativ–teritoriale.

”Atât angajații care își desfășoară activitatea în cadrul BCPI Beclean, cât și cetățenii și partenerii noștri beneficiază de cele mai bune condiții. Suntem recunoscători autorităților locale, care au înțeles importanța activității de cadastru și carte funciară și au modernizat spațiul pe care ni l-au oferit, respectând cele mai înalte standarde”, a precizat președintele – director general al ANCPI, Rákosi-Seiwarth Ildikó.

La inaugurarea noului sediu au participat directorul ADR Nord-Vest, Marcel Boloș, șeful OCPI Bistrița-Năsăud, Emil Mănășturean, precum și președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, subprefecții Ioan Zăgrean și Decsei Atilla, primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan, senatorul Ioan Deneș, deputații Bogdan Ivan și Daniel Suciu, dar și alte oficialități locale.

O investiție realizată în colaborare cu Primăria Beclean prin care clădirea din centrul orașului a fost reabilitată din temelii, fiind create noi compartimentări, cu birouri mai spațioase, inclusiv o bibliotecă. Felicitări domnului director Emil Mănășturean pentru grija avută pentru această instituție și domnului primar Nicolae Moldovan pentru întregul sprijin oferit. Mulțumim pentru prezență și susținere, doamnei director general al OCPI, Rákosi-Seiwarth Ildikó. Este încă un proiect care arată importanța bunei colaborări în scopul realizării proiectelor dedicate comunității”, a transmis președintele Emil Radu Moldovan.

BCPI Beclean realizează activitatea de recepţie a documentaţiilor cadastrale, efectuează înscrierea în cartea funciară, precum şi alte activităţi specifice cu privire la imobilele aflate în cele 17 UAT-uri arondate: Beclean, Braniștea, Căianu Mic, Chiochiș, Chiuza, Ciceu Giurgești, Ciceu Mihăiești, Lechința, Matei, Negrilești, Nușeni, Petru Rareș, Spermezeu, Șieu Odorhei, Șintereag, Târlișua și Uriu.

0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.