FOTO: Sediu nou pentru Primăria Sânmihaiu de Câmpie, după o investiție de circa 500.000 de euro

 -  -  1081


Primăria Sânmihaiu de Câmpie are un nou sediu, după o investiție care s-a ridicat la circa 500.000 de euro și care a fost recepționată vineri în prezența parlamentarilor PSD Daniel Suciu și Bogdan Ivan și a președintelui Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan.

O investiție importantă pentru comunitate. S-au întâmplat multe lucruri bune în Sânmihai în ultimii ani, realizate de autorităţile locale. Am reuşit, în urmă cu două săptămâni, după mai bine de doi ani de contestaţii, să semnăm şi contractul de proiectare şi execuţie pe cele trei tronsoane de drumuri judeţene, şi anume Beclean – Nuşeni – Chiochiş, Sânmihaiu de Câmpie – Miceştii de Câmpie – Visuia, Domneşti – Neţeni – Albeştii Bistriţei. Era o investiţie foarte importantă pentru comuna Sânmihaiu de Câmpie. De asemenea, în momentul de faţă se derulează şi licitaţia pentru care avem acordul de finanţare semnat cu ADR Nord-Vest, respectiv pentru DJ 151. În urma implementării acestui proiect, va fi modernizat acest drum judeţean foarte important. Cred că cu cele două drumuri pe care urmează să le facem, nivelul de trai va creşte în această zonă în mod substanţial. Aş vrea să-l felicit pe domnul primar Mate şi pe colegii lui din Primărie, pe domnul viceprimar şi Consiliul Local, pentru ceea ce au reuşit să facă în ultimii ani într-o comună din zona de Câmpie unde ştim că resursele sunt foarte puţine. Au avut capacitatea să drămuiască responsabil fiecare leuţ pe care l-au avut şi în fiecare sat component s-au întâmplat lucruri frumoase”, a declarat preşedintele CJ Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan.

La rândul său, primarul comunei Sânmihaiu de Câmpie, Ioan Mate, a precizat că investiţia în amenajarea sediului a fost de aproximativ 500.000 euro, sumă asigurată din surse guvernamentale prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Pe lângă această sumă, Primăria Sânmihaiu de Câmpie a alocat bani pentru amenajarea unei parcări și pentru a dota noul sediu cu mobilier și aparatură necesară.

Acest obiectiv nu este al meu personal, este al tuturor locuitorilor din comuna Sânmihaiu de Câmpie. (…) Această investiţie s-a terminat în opt luni, compania care a executat lucrările fiind SC Dimex 2000 Company SRL, o firmă serioasă, care a lucrat foarte bine. Imobilul corespunde standardelor care se cer în prezent”, a declarat primarul Mate.

1375500cookie-checkFOTO: Sediu nou pentru Primăria Sânmihaiu de Câmpie, după o investiție de circa 500.000 de euro
0 notes
206 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.