Politic

FOTO: Seniorii liberali și-au reconfirmat conducerea

 -  - 


Organizația Seniorilor Liberali Bistrița-Năsăud și-a ales, sâmbătă, în cadrul unui eveniment care a avut loc la Palatul Culturii, noua conducere, în funcția de președinte fiind reconfirmată Calo Viorica. 

”În conferința județeană de alegeri, doamna Calo Viorica a fost realeasă președinte al Organizației Seniorilor Liberali. Este un vot care vine să recunoască valoarea unui adevărat militant politic, mereu prezent în campaniile de succes pe care PNL Bistrița-Năsăud le-a desfășurat, confirmate de votul alegătorilor. Îi dorim succes doamnei Calo Viorica și contăm pe spiritul său organizatoric, determinarea și perseverența sa, calități care sunt deja sinonime cu organizația seniorilor liberali bistrițeni!”, a transmis președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc. 

Alături de liderul liberalilor din județ, la conferința de alegeri a Organizației Seniorilor Liberali Bistrița-Năsăud au fost prezenți deputatul Diana Morar, subprefectul județului, Ioan Zăgrean, președintele Organizației Seniorilor Liberali, Lucrețiu Tudoroiu.

A fost o zi minunată ! Vă mulțumesc tuturor! Seniorii suntem o forță!”, a transmis Calo Viorica.

La rândul său, deputatul Diana Morar a precizat: ”Am participat cu drag la Conferința Județeană de Alegeri a Organizației Seniorilor Liberali Bistrița-Năsăud. Felicitări doamnei Viorica Calo pentru mandatul de succes din ultimii patru ani și pentru realegerea în funcția de președinte. Sunt convinsă că echipa condusă de dânsa va fi la fel de activă și de acum înainte și va avea rezultate la fel de bune! Dragi seniori, suntem onorați că ați făcut tot ce v-a stat în putință pentru ca astăzi să vă reprezentăm în Parlamentul României sau în administrația județeană. Știm că v-a fost greu, am trecut printr-o pandemie care ne-a învățat să ne punem viețile pe alte coordonate decât cele cu care eram obișnuiți. PNL a fost singurul partid care și-a asumat conducerea României în aceste condiții speciale de criză sanitară, iar acum trecem printr-o altă perioadă complicată generată de criza la nivel global. Dvs. sunteți motorul PNL, ne motivați, sunteți izvorul nostru de înțelepciune, sunteți oamenii care chibzuiți lucrurile și știți să le transmiteți și celor mai tineri. Este nevoie de susținerea dvs. în continuare! Multă sănătate și să ne vedem cu bine la acțiunile viitoare!”.

140 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.