FOTO: Sfârșit cumplit pentru un bărbat din localitatea Runcu Salvei

 -  -  2013


Un bărbat de 39 de ani din localitatea Runcu Salvei a avut parte de un sfârșit cumplit. Bărbatul a fost găsit decedat lângă un tractor. Cu toate că a plecat de acasă sâmbătă seara, acesta a fost găsit abia duminică dimineața. 

”În această dimineață, o femeie a sesizat prin 112 faptul că, pe raza localității Runcu Salvei, se află o persoană căzută, inconștientă. La fața locului, în locul numit “Dealul Bisericii”, polițiștii au identificat un bărbat de 39 de ani, din Runcu Salvei, căzut lângă un tractor”, au precizat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, instituție care a fost alertată despre acest caz.

La fața locului a intervenit și un echipaj medical al Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud, dar medicii nu au mai putut face altceva decât să constate decesul bărbatului.

”Din păcate, la sosirea echipajului, acesta era prins sub tractor și prezenta leziuni incompatibile cu viața, fiind declarat decedat la locul solicitării”, a precizat Ciprian Păcurar, purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud.

În cauză urmează a fi efectuată necropsia cadavrului, care va stabili cauza decesului. Polițiștii Secției 6 continuă cercetările pentru lămurirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

FOTO: Serviciul Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud

0 notes
1138 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *