FOTO: Șoimii Carpaților au donat sânge

 -  -  997


Cu gândul la cei aflați în suferință, militarii Batalionului 812 Infanterie ”Bistrița” au donat, marți, sânge, încercând astfel să contribuie la salvarea unor vieți.

”Militarii Batalionului 812 Infanterie ”Bistrița” au fost prezenți astăzi 8 iunie 2021 la Centrul de Transfuzii Sanguine, pentru a dona sânge într-un un gest suprem de altruism față de semenii aflați în suferință. Activitatea este dedicată recunoștinței și aprecierii eterne pentru cei care și-au jertfit viața pentru acest popor și face parte din ansamblul acțiunilor premergătoare Zilei Eroilor sărbătorită în fiecare an, la 40 de zile după sărbătoarea Sfintelor Paști, de Ziua Înălțării Domnului. Fiecare donare de sânge oferă o șansă la viață și fiecare donator este un erou!”, a scris pe Facebook Zitta – Gabriela Bodea din cadrul Brigăzii 81 Mecanizată General Grigore Bălan.

Tot pentru a marca Ziua Eroilor, la data de 10 iunie, autoritățile din Bistrița-Năsăud vor organiza o ceremonie militară și religioasă, aceasta urmând să se desfășoare la Monumentul Eroilor din Piața Petru Rareș.

0 notes
122 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *