Eveniment

FOTO: Spitalul Județean de Urgență Bistrița, premiat în cadrul Galei Elitelor Medicale

 -  - 


Spitalul Județean de Urgență Bistrița a fost premiat în cadrul Galei Elitelor Medicale, eveniment care s-a desfășurat joi, 15 iulie, în Baia Mare. Potrivit Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, unitatea medicală din Bistrița a primit Premiul pentru management și dezvoltare medicală.

Felicitări din suflet, întregii echipe medicale, sunt foarte mândru de voi, de tot ce am reușit să facem împreună. În spatele acestui trofeu stă munca titanică a fiecăruia dintre cei 1.522 de eroi în alb ce muncesc neîncetat pentru sănătatea oamenilor din județul nostru. Eu, ca de fiecare dată, vă asigur de tot sprijinul în continuarea investițiilor, punând mereu sănătatea pe primul loc. Nu ne oprim aici, continuăm munca și dezvoltarea sistemului medical județean”, a transmis președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan.

De asemenea, un alt premiu a ajuns și la Clinica Sanovil Bistrița.

Premiul pentru management și cea mai dinamică societate medicală a fost câștigat de grupul medical SANOVIL. Am avut onoarea de a primi acest trofeu în cadrul unui eveniment care a reunit profesioniști de marcă în domeniul Sănătății din întreaga țară, desfășurat ieri, la Baia Mare. Ne bucurăm că eforturile noastre de a oferi un act de cea mai bună calitate și munca continuă de diversificare a gamei de servicii au fost recunoscute la nivel național”, a transmis managerul Sanovil, dr. Gavrilaș Mureșan.

Gala Elitelor Medicale, eveniment care încununează eforturile și munca pe care cadrele medicale o depun pentru a salva vieți în fiecare zi, s-a aflat la cea de-a V-a ediție.

Organizatorii – Brandul Ziar Medical, în parteneriat cu Consiliul Județean Maramureș – au propus participanților o varietate de subiecte din diverse domenii aflate în sfera medicală, invitații fiind membri ai comunității medicale și academice din România. În cadrul Galei, participanții au avut posibilitatea de a împărtăși experiențe și de a participa, alături de experți din sectorul medical, la dezbateri pe teme de actualitate.

Pe lângă premiul care a fost acordat Spitalului Județean de Urgență Bistrița, în cadrul galei s-au mai acordat următoarele premii:

  • Premiul pentru excelență în medicină;
  • Performanță și inovație în domeniul medical;
  • Educație și cercetare în domeniul medical;
  • Premiul pentru întreaga activitate medicală;
  • Premiul pentru profesionalism în asistență medicală;
  • Cea mai bună echipă de urgență;
  • Cea mai bună echipă/secție spitalicească;
  • Cel mai bun medic de familie;
  • Premiul pentru cea mai dinamică societate medicală.

Evenimentul a fost presărat și cu momente artistice.

29 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.