FOTO: Splendoare în Piața Mihai Eminescu din Bistrița. Au înflorit caișii ornamentali. Ce mesaj transmite ecologistul Marius Bălan?

 -  -  212


Caișii ornamentali din Piața Mihai Eminescu din Bistrița au înflorit ”mai frumos ca niciodată, pentru a ne încânta privirile și sufletul” spune președintele Organizației Municipale a Partidului Verde Bistrița, Marius Bălan, care îi invită pe bistrițeni ”să poposească pe băncile din parc și să îi admire”.

”Nu ar strica cu această ocazie ca și administratorii orașului nostru, care au pus gând rău acestor frumoși copaci și arbuști să se oprească un minut din timpul lor prețios și să respire mireasma acestui parc minunat, printre puținele parcuri din municipiu, de altfel” mai spune Bălan.

Ecologistul face referire la faptul că Primăria Bistrița intenționează să amenajeze în zona Piaței Mihai Eminescu o parcare subterană și cere autorităților locale să găsească alte soluții pentru amenajarea de noi locuri de parcare. 

Acest parc se dorește a fi înlocuit cu o parcare subterană și cu un șantier extrem de dificil, având în vedere condițiile terenului, adică ocrotit de Legea 24 a spațiilor verzi dar mai ales dorit de bistrițenii din zonă și nu numai. Propun, din nou, cu această ocazie administrației locale și Consiliului Local al municipiului Bistrița să găsească o altă soluție pentru a rezolva nevoia de locuri de parcare din zonă, propuneri și soluții fiind suficiente în acest sens. În mod special atrag atenția viceprimarului Cristian Nicolae, fost Comisar Șef a Gărzii de Mediu” a completat ecologistul.

Vă invit domnilor la o plimbare PE JOS, să vedeți și să simțiți Bistrița înflorită și să stați de vorbă cu bistrițenii în minunatul parc Eminescu aflat acum în toată splendoarea lui!” este îndemnul lansat de Marius Bălan.

2 bookmark
0 notes
12 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.