FOTO: Start campaniei ”Curățenia de primăvară”. Când vor fi salubrizare malurile râului Bistrița?

 -  -  91467Primăria municipiului Bistrița anunță declanșarea campaniei „Curăţenia de primăvară”, care se desfăşoară în perioada martie – aprilie 2019. Aceasta se va încheia în apropierea sărbătorilor de Paște, iar autoritățile locale promit că până atunci orașul va arăta impecabil, urmând să fie salubrizate și malurile râului Bistrița.

Viceprimarul municipiului Bistrița, Cristian Niculae, cel care va monitoriza acțiunile din cadrul campaniei, a făcut apel către cetățeni de a păstra curățenia.

Odată cu venirea lunii martie, am început și curățenia de primăvară în oraș și împrejurimi pentru a întâmpina anotimpul cald într-un mediu curat, demn de o comunitate civilizată. Cu această ocazie, fac și un apel către toți cetățenii orașului să păstreze curățenia, să nu arunce deșeurile rezultate în gospodărie în locuri nepermise și să atragă atenția celor care nu respectă regulile în privința păstrării curățeniei” a precizat Niculae.

Potrivit viceprimarului, în cadrul acestei campanii vor fi salubrizate și malurile râului Bistrița. 

”După data de 15 aprilie, vom trece și la salubrizarea malurilor râului Bistrița. Am ales această perioadă pentru a da posibilitatea primăriilor situate în amonte să finalizeze igienizarea malurilor înaintea noastră, astfel încât munca depusă să nu fie în zadar” a completat Cristian Niculae.

De asemenea, Primăria Bistrița amintește bistrițenilor că participarea la campania „Curăţenia de primăvară” este o datorie civică a cetăţenilor, asociaţiilor de proprietari / locatari, agenţilor economici, instituţiilor şi autorităţilor publice care domiciliază, au sediul şi / sau îşi desfăşoară activitatea pe raza municipiului Bistriţa şi localităţile componente.

FOTO: Cristian Niculae

9 bookmark
1 notes
192 views
bookmark icon

One thought on “FOTO: Start campaniei ”Curățenia de primăvară”. Când vor fi salubrizare malurile râului Bistrița?

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.