FOTO: Stelian Dolha, candidatul Alianței PNL-USR-PLUS, în vizită la compania Comelf

 -  -  974Printre lucrurile de care județul Bistrița-Năsăud are nevoie pentru dezvoltare se numără și atragerea de investitori care să noi ofere locuri de muncă, astfel încât românii plecați la muncă în străinătate să revină acasă, este de părere Stelian Dolha, candidatul Alianței PNL-USR-PLUS la președinția Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

”Este o certitudine că ne dorim ca județul nostru să se dezvolte în mai multe domenii, iar atragerea de investitori este una din soluții. Astfel se creează locuri de muncă, ba chiar, prin stabilirea unei competiții în angajarea forței de muncă, vor crește automat și salarizările. Ceea ce mă duce la al doilea lucru pe care ni-l dorim foarte mult, și anume aducerea acasă a oamenilor plecați la muncă în străinătate. Dacă le oferim salarii mai bune, vor putea să aibă niște perspective mai optimiste în asigurarea unui trai decent pentru ei și familiile lor”, a precizat Stelian Dolha după o vizită efectuată la compania bistrițeană Comelf.

Candidatul Alianței PNL-USR-PLUS la președinția Consiliului Județean Bistrița-Năsăud mai este de părere că ”din postura de oameni care administrăm o comună, un oraș, un județ, avem datoria de a contribui cât de mult se poate pentru ca oamenii locului să rămână acasă, să-și crească familiile în comunități moderne, cu șanse egale, fără nepotisme, fără angajamente sau obligații pe filieră politică”.

0 notes
99 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lentile-contact-colorate.net