FOTO: Ștrandul Codrișor – locul în care bistrițenii aleg să se răcorească în zilele călduroase de vară

 -  -  11242


Ștrandul Codrișor a devenit locul în care bistrițenii aleg să se răcorească în zilele călduroase de vară, acesta oferind facilități de petrecere a timpului liber atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Cei care aleg să se relaxeze la Ștrandul Codrișor au la dispoziție trei bazine de înot (unul mare de dimensiuni olimpice și două mici destinate copiilor), precum și o zonă de plajă dotată cu șezlonguri și umbreluțe. De asemenea, baza de agrement asigură și un spațiu de joacă pentru copii, un loc de picnic și chiar și un teren de baschet.

Tarifele pentru o zi de bălăceală sunt de 10 lei pentru adulți și 5 lei pentru copii, elevi, studenți sau pensionari.

Ștrandul este deschis de marți până duminică între orele 09:00-20:00, lunea fiind închis pentru igienizare.

Primarul municipiului Bistrița, Ioan Turc, a dat asigurări că administrația locală va face demersuri pentru a reabilita și moderniza ”cu adevărat” ștrandul. ”Ștrandul Municipal ”Codrișor” va fi modernizat cu adevărat, după eșecul reabilitării efectuate cu un milion de euro de vechea administrație, cu peticiri și revopsiri anuale. Vom depune un proiect pe fonduri europene, prin care vom reconfigura amplasamentul inclusiv cu un bazin acoperit, saune, tobogane noi, temperatură controlată a apei, plus condiții mai bune de relaxare în întreg complexul”, a declarat, în urmă cu câteva luni, primarul Ioan Turc.  

Reamintim că, între anii 2015 – 2017, Ștrandul Codrișor a fost închis pentru efectuarea unor lucrări de modernizare, valoarea totală a investiției ridicându-se la aproximativ un milion de euro. 

1 notes
367 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *