FOTO: Tânăr aflat sub influența drogurilor, implicat într-un accident rutier produs în Năsăud

 -  -  1657


Un tânăr aflat sub influența unor substanțe psihoactive a fost implicat, luni, într-un accident rutier produs în orașul Năsăud. În urma acestuia, șoferul a fost rănit și transportat la spital.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, accidentul s-a produs pe strada Valea Caselor din Năsăud. Mașina pe care tânărul o conducea a intrat în coliziune cu un alt autoturism parcat.

”În această după masă, polițiștii Compartimentului Rutier din cadrul Poliției orașului Năsăud au intervenit la un accident rutier produs pe raza orașului. Un tânăr în vârstă de 22 de ani din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, a colizionat un alt autoturism parcat regulamentar. În urma impactului a rezultat rănirea șoferului, acesta fiind transportat la spital”, a declarat Paul Rodilă, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

În urma testării cu aparatul la etilotest, rezultatul a fost negativ. Însă, oamenii legii afirmă că șoferul a fost testat și cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru consum de substanțe psihoactive.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive și vătămare corporală din culpă.

FOTO: Captură video Facebook – Mesager24.ro

0 notes
782 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *