FOTO: Tânăr din Bistrița, cercetat după ce jandarmii au găsit asupra sa mai multe pliculețe cu substanțe psihoactive

 -  -  1586În noaptea de duminică spre luni, într-un spațiu de joacă pentru copii din Bistrița, jandarmii au depistat un tânăr de 20 de ani care avea asupra sa mai multe pliculețe ce conțineau o substanță susceptibilă a avea efecte psihoactive.

Nu mai puțin de 14 pliculețe care conțineau o substanță albă cristalizată au fost găsite de către jandarmi asupra tânărului de 20 de ani, din municipiul Bistrița. Acesta se afla duminică noaptea, în jurul orei 00.10, împreună cu mai mulți tineri, într-un spațiu de joacă pentru copii, iar la apariția echipajului de Jandarmerie, aceștia au devenit agitați și au încercat să părăsească zona. Jandarmii au intervenit pentru prinderea acestora, iar asupra unuia dintre tineri au fost găsite 14 pliculețe din plastic transparent ce conțineau o substanță albă cristalizată susceptibilă a fi o subtanță cu efecte psihoactive”, a declarat Georgeta Cășvan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Bistrița-Năsăud.

Jandarmii au reușit să îl identifice pe tânăr, acesta recunoscând că în cele 14 plicuri se află o substanță cunoscută sub denumirea “sare de baie”. În plus, a declarat jandarmilor că plicurile sunt pentru consum propriu.

În aceste condiții, jandarmii au sesizat Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Având suspiciunea rezonabilă că substanțele descoperite asupra tânărului fac parte din categoria produselor psihoactive, acestea au fost indisponibilizate și predate organelor de urmărire penală  împreună cu actele de sesizare, în vederea continuării cercetărilor”, mai arată IJJ Bistrița-Năsăud.

FOTO: IJJ Bistrița-Năsăud

0 notes
711 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lentile-contact-colorate.net