FOTO: Tânăr din Bistrița-Năsăud, arestat preventiv pentru trafic de droguri! În locuința sa din Cluj-Napoca, polițiștii antidrog au găsit 4 kg de cannabis și alte substanțe psihoactive

 -  -  242441Un tânăr de 22 de ani din județul Bistrița-Năsăud a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile după ce polițiștii antidrog au descoperit, în timpul unei percheziții în locuința acestuia din Cluj-Napoca, 4 kg de droguri.

Procurorii D.I.I.C.O.T – Serviciul Teritorial Cluj au dispus, la data de 1 martie, reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului M.S., pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de mare risc, fără drept.

”În fapt s-a reţinut faptul că, în cursul lunii februarie 2019, inculpatul M.S. a procurat, a cumpărat și deținut în vederea comercializării droguri de risc, respectiv cantitatea de peste 4 kilograme de cannabis care a fost identificată cu ocazia percheziţiei domiciliare efectuate la locuinţa inculpatului. De asemenea, cu ocazia percheziţiei domiciliare au fost identificate şi ridicate comprimate MDMA, circa 10 grame de substanțe psihoactive, 4 cântare electronice de mare precizie, 2 cartușe, 857 de pliculețe autosigilante, destinate porționării drogurilor și instrumente de consum” arată DIICOT, într-un comunicat de presă.

La data de 2 martie, Tribunalul Cluj a dispus arestarea preventivă a inculpatului M. S. pentru o perioadă de 30 de zile sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic și deținere de droguri de risc, faptă prevăzută de Legea nr. 143/2000.

Cauza este instrumentată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie, mai arată DIICOT.

Sursa: DIICOT 

24 bookmark
0 notes
2166 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.