FOTO: Tânăr din Rodna, la spital în urma unui accident rutier produs în Anieș

 -  -  11008În această după-masă, polițiștii rutieri din Sângeroz-Băi și cei ai Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi au intervenit ca urmare a unui accident rutier produs pe drumul național 17D.

”Conform primelor date, un tânăr de 20 de ani, din Rodna, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Rodna-Maieru, angajat într-o depășire a unei autoutilitare, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus și care era condus de bărbat în vârstă de 49 de ani, din Sângeroz-Băi”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

În urma accidentului, șoferul de 20 de ani fost rănit ușor. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

”Victima prezenta un traumatism de coloană cervicală, contuzii și excoriații, era conștientă, cooperantă, stabilă hemodinamic. Aceasta a fost transporată la UPU Bistrița. A doua persoana implicată în accident a refuzat transportul la spital”, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Continuă cercetările în acest caz polițiștii rutieri din Sângeroz-Băi.

Pentru aproximativ o oră, polițiștii au dirijat circulația alternativ, pe o bandă.

FOTO: IPJ Bistrița-Năsăud

1 notes
133 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *