FOTO: Tânăr din Susenii Bârgăului, rănit într-un accident produs pe DN 17

 -  -  1069


Un tânăr de 21 de ani a fost rănit într-un accident rutier produs în această după-masă pe DN 17, în localitatea Susenii Bârgăului.

Potrivit polițiștilor, în accident au fost implicate două autovehicule. ”Unul dintre acestea era condus de un bărbat de 47 de ani din Bistrița Bârgăului. Celălalt era condus de un tânăr de 21 de ani din Susenii Bârgăului. În urma impactului, conducătorul auto de 21 de ani a fost rănit și transportat la spital”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

La locul accidentului a intervenit Garda de Intervenție Prundu Bârgăului.

Victima în vârstă de 21 de ani a fost transportată la UPU SMURD Bistrița. Acesta prezintă multiple traumatisme”, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

În zona în care s-a produs accidentul, pentru aproximativ 30 de minute, circulația s-a desfășurat alternativ, polițiștii dirijând traficul.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii Serviciului Rutier au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauza și împrejurările în care a avut loc evenimentul rutier.

0 notes
194 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *