FOTO: Teren de tenis modern pentru locuitorii din Prundu Bîrgăului

Un teren de tenis modern a fost amenajat la Prundu Bîrgăului, în incinta complexului sportiv Bârgău Arena, la el având acces toţi locuitorii comunei.

Proiectul de amenajare a terenului a fost finalizat recent şi el a presupus construirea unei suprafeţe de 576 mp. Aici a fost amenajată o zonă netedă şi o zonă cu piatră, nisip şi borduri.

De asemenea, a fost confecţionat şi un gard de împrejmuire, de 104 ml şi a fost montat sistemul de iluminat pentru nocturnă.

“Este un nou obiectiv realizat pentru locuitorii comunei noastre. Terenul de tenis este modern, realizat după standardele sportive şi la el pot avea acces toţi locuitorii comunei. Terenul de tenis vine în completarea zonei de fitness și agrement pe care am realizat-o în parc” spune primarul comunei Prundu Bîrgăului, Doru Crișan.

Terenul de tenis a fost realizat din bugetul propriu, valoarea proiectului fiind de 37.000 de lei.

Baza sportivă de la Prundu Bîrgăului mai are în componenţă și un teren de fotbal modern, înconjurat de o pistă de zgură pentru atletism, o tribună cu o capacitate de 200 de locuri, vestiare pentru jucători şi arbitri și un teren sintetic cu instalaţie de nocturnă şi tribună cu 75 de locuri.

FOTO: Primăria Prundu Bîrgăului
Comentarii

  • Balan Marius -ecologist PV

    BRAVO ! Sa se apuce bargovenii de tenis si sa mai lase drujba-n pace sa se mai indese padurea. Faceti sport !
Caricatură

Ziar de Bistrita