FOTO: Tineri implicați într-un scandal izbucnit în zona de agrement Figa. Unul dintre agresori a folosit un pistol de tip airsoft, cu proiectil din cauciuc

 -  -  11168

Mai mulți tineri au fost implicați implicați într-un scandal izbucnit în zona de agrement Figa. Unul dintre agresori a folosit un pistol de tip airsoft, cu proiectil din cauciuc. Acesta a rănit trei persoane.

La data de 12 iulie, în jurul orei 06.00, în zona de agrement Figa, a avut loc un scandal, în urma căruia mai multe persoane au fost rănite. Polițiștii ajunși la fața locului i-au identificat rapid pe agresori și i-au condus la sediul Poliției Orașului Beclean. Este vorba despre doi tineri, de 27 și 24 de ani, din Șieu Odorhei și Budești, care ar fi avut o altercatie cu alții doi, un băiat și o fată, ambii din localitatea Beclean. Ulterior, alți trei tineri, toți din Tiha Bârgaului, au intervenit și au fost agresați de cei doi. La un moment dat, tânărul de 27 de ani a folosit un pistol de tip airsoft, cu proiectil din cauciuc, nesupus autorizării, rănindu-i pe cei trei”, a transmis Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Persoanele în cauză au fost conduse la audieri, iar polițiștii au întocmit dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe, violare de domiciliu și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, urmând a fi dispuse măsurile ce se impun.

FOTO: Facebook – Caius Cârcu

1 notes
293 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *