Ultimele noutati

FOTO: Cine erau tinerii implicați în accidentul de aseară din Telciu. 4 au murit, unul a scăpat cu viață!

Tinerii implicați în teribilul accident petrecut seară pe DN 17 C aveau vârste cuprinse între 16 – 36 ani. BMW -ul s-a izbit de un stâlp de electricitate în zona Pensiunii Sonia din Telciu.

Intervenția a avut un grad ridicat de dificultate, dat de faptul că stâlpul și firele de electricitate rupte în urma impactului au căzut pe caroseria autoturismului și pe partea carosabilă și au îngreunat intervenția echipajelor de salvatori. Cele patru victime inconștiente, cu vârste cuprinse între 18 și 36 de ani, au fost extrase și predate echipajelor medicale. Două victime prezentau leziuni incompatibile cu viața, iar pentru celelalte două victime au fost începute manevrele de resuscitare. Din păcate, după mai bine de 45 de minute de aplicare a manevrelor de resuscitare, echipajele medicale au fost nevoite să constate decesul celor patru victime, la locul accidentului.

s1

s 4

 

 

 

 

 

 

 

A cincea victimă, un tânăr în vârstă de 16 ani, a fost extras prin luneta autoturismului, conștient, cu leziuni și traumatisme, mai ales în zona membrelor inferioare. Echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD l-a transportat la UPU SMURD Bistrița pentru investigații medicale suplimentare.

boiciuc 2

hordoan gabriel

 

 

 

 

 

 

 

 

gaby rebrisorean

moldovan vasiel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La volanul BMW-ului se afla Ioan Boiciuc în vârstă de 19 ani care NU avea permis de conducere înregistrat în România. Gabriel Hordoan 15 ani este cel mai tânăr dintre cei decedați, elev la Liceul Tehnologic Telciu. Gabriel Rebrișorean avea 18 ani și era elev în clasa a XI-a. Înaintea de a se urca în mașină, tinerii au plecat de la petrecerea lui Vasile Moldovan 36 de ani din localitatea Fiad, decedat și el în cumplitul accident.

adi pop 2Singurul supraviețuitor este Adrian Pop care se află internat la Spitalul Bistrița cu fractură de picior. Viața sa este în afara oricărui pericol.
Comentarii

  • Ala cu capul ca si un ou, intradevar nu o avut minte. Pacat de tineretea lor si vai de ei parinti. Dumnezeu sa-i odihneasca pe toti.!

Caricatură

Ziar de Bistrita