FOTO: Trafic îngreunat pe DN 17, în Tiha Bârgăului, din cauza unui accident în care sunt implicate două motociclete și un autoturism

 -  -  14


 

 

Traficul rutier pe DN 17, șoseaua care leagă Transilvania de Moldova, este îngreunat sâmbătă după-amiaza, circulația desfășurându-se alternativ, pe un singur sens, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două motociclete și o mașină.

În accidentul produs între cele trei autovehicule au fost implicate trei persoane. La fața locului au intervenit două echipaje SMURD, unul de prim ajutor și unul de terapie intensivă mobilă, precum și o autospecială de stingere.

Este vorba despre doi motocicliști și un conducător auto. Echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă a preluat un motociclist în vârstă de aproximativ 69 de ani cu traumatism craniocerebral, l-a stabilizat și urmează să îl transporte la Unitatea de Primiri Urgențe Bistrița pentru îngrijiri suplimentare. Celelalte două persoane au refuzat transportul la spital”, au precizat reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

În zonă circulația se desfășoară cu dificultate, polițiștii dirijând traficul și efectuând cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul.

ACTUALIZARE

Din primele date oferite de Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, doi motocicliști au intrat în coliziune cu un autoturism care circula pe direcția Vatra Dornei-Bistrita și care era oprit pentru efectuarea unui viraj spre stânga.

Din impact, unul dintre motocicliști, un bărbat în vârsta de 69 de ani, din Bistrița fost rănit. Ceilalți doi șoferi implicati în accident au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Politistii Serviciului Rutier efectuează cercetări pentru stabilirea cauzei și a ămprejurărilor în care a avut loc evenimentul. De asemenea, în zonă încă se circulă alternativ, traficul fiind dirijat de polițiști.

FOTO: ISU B-N, IPJ B-N

14 bookmark
0 notes
1318 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.