FOTO: Trei copii din Năsăud au ajuns la spital după ce au fost accidentați de o camionetă. Toți trei se aflau pe o bicicletă

 -  -  1664


 

Trei minori cu vârste de 11, 13 și 14 ani au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au fost victime ale unui accident rutier produs pe raza orașului Năsăud, în zona Piața Unirii. Din primele informații se pare că toți cei trei minori se aflau pe o bicicletă. Șoferul autovehiculului care i-a accidentat pe cei trei copii spune că aceștia nu s-ar fi asigurat și i-ar fi apărut brusc în față, astfel că nu a mai avut timp de reacție și i-a accidentat.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje medicale atât ale Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, cât și ale Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud.

FOTO: Radu Sîrbu – Mesagerul BN

Toți cei trei copii au fost preluați de echipajele medicale SMURD de prim ajutor și echipajele SAJ Bistrița-Năsăud și au fost transportati la Spitalul Orășenesc Dr. George Trifon din Năsăud.

Copiii în vârstă de 11 și 13 ani rămân la CPU Năsăud, prezintă excoriații și leziuni ușoare, iar copilul în vârstă de 14 ani va fi transferat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița. Acesta prezintă traumatism craniocerbral și suspiciune de traumatism la coloană”, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, ”în urma primelor verificări efectuate la fața locului, a rezultat faptul că pe raza orașului Năsăud, un bărbat in varsta de 49 de ani, din Cepari, în timp ce conducea o camionetă, a surprins și accidentat trei copii, cu vârste cuprinse între 11-14 ani, din localitate, care se deplasau neregulamentar, pe contrasens, pe aceeași bicicletă”.

Conducătorul auto a fost testat cu apararul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii din Năsăud continuă cercetările în cadrul unui dosar penal de vătămare corporală din culpă.

FOTO: Radu Sîrbu – Mesagerul BN, IPJ B-N

0 notes
789 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *