FOTO: Trei noi centre de vaccinare au fost deschise în județul Bistrița-Năsăud

 -  -  1039


Trei noi centre de vaccinare au fost deschise luni, 15 martie, în județul Bistrița-Năsăud, acestea fiind destinate etapei a doua a campaniei de vaccinare împotriva COVID-19. În toate aceste centre va fi administrat serul produs de compania Moderna.

Prefectul Stelian Dolha și subprefecții Atilla Decsei și Lorand Toth au vizitat cele trei centre, care sunt amenajate la Maieru (în cadrul Policlinicii), la Teaca (clădirea UAMS) și la Beclean (în cadrul Spitalului Orășenesc Beclean).

Am găsit, aici, la centrul din Maieru, condiții foarte bune de vaccinare, toate normele sanitare sunt respectate iar oamenii care se imunizează aici o pot face în cea mai mare siguranță.Este impresionant faptul că, deși platforma de vaccinare s-a deschis abia în această dimineață, la acest centru s-au programat deja multe persoane și din alte județe ale țării, lucru care ne arată că avem centre foarte bine organizate, astfel că oamenii se pot vaccina în siguranță în județul nostru”, a transmis prefectul Stelian Dolha.

Autoritățile reamintesc că, tot la data de 15 martie, s-au deschis succesiv și listele de așteptare pe județe. De asemenea, autoritățile precizează că pot exista perioade de mentenanță în vederea optimizării aplicației. În aceste perioade este posibil ca aplicația să funcționeze cu întârzieri.

0 notes
164 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *