FOTO: Trei persoane au fost rănite într-un accident produs la Dobric

Un accident rutier soldat cu rănirea a trei persoane a avut loc duminică în localitatea Dobric, comuna Căianu Mic. 

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Bistrița-Năsăud, la locul accidentului au intervenit pompierii militari din cadrul Stației Beclean și mai multe echipaje SMURD și de Ambulanță.

”Echipajele de intervenție au găsit la locul indicat trei victime conștiente, ieșite din autoturism. Echipajele medicale le-au transportat la Centrul de Primi Urgențe din cadrul Spitalului Orășenesc Beclean pentru investigații medicale amănunțite. Este vorba despre o fată de aproximativ 14 ani, o femeie de aproximativ 38 de ani și un bărbat de circa 39 de ani)”, a precizat ISU Bistrița-Năsăud.

La locul accidentului intervin și polițiștii, aceștia urmând să stabilească toate împrejurările în care a avut loc evenimentul rutier.

ACTUALIZARE

Polițiștii au stabilit că accidentul a avut loc pe Drumul Județean 171, în Dobric.

Din primele date, un autoturism condus de o femeie, de 38 de ani, din Căianu Mic, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Căianu Mic spre Uriu, a pierdut controlul direcției și a intrat în coliziune cu gardul din beton al unui imobil. În urma accidentului, conducătoarea auto și doi pasageri au fost răniți și transportați la spital. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Polițiștii rutieri din Beclean continuă cercetările în acest caz.

FOTO: ISU Bistrița-Năsăud