FOTO: Un bărbat a murit și o femeie este grav rănită în urma unui accident produs pe DN 17, în Pasul Tihuța

 -  -  2353

Un grav accident rutier, soldat cu decesul ueni persoane și rănirea gravă a alteia, s-a produs vineri, în jurul orei 19:00, în Pasul Tihuța, la ieșire din localitatea Poiana Stampei.

Potrivit informațiilor transmise de Inspectoratul pentru Situații de Urgență al județului Suceava, în accident au fost implicate un autotren şi un autoturism.

În urma impactului, două persoane care se aflau în autoturism au rămas încarcerate.

Cele două persoane din autoturism, un bărbat şi o femeie, au rămas încarcerate. La faţa locului s-a deplasat modulul SMURD de la Punctul de Lucru Poiana Stampei, cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD B2. Cele două victime au fost descarcerate şi, din nefericire, bărbatul (60 ani) era decedat, iar femeia (56 ani), în stare de inconştienţă, a fost transportată la spital”, a transmis ISU Suceava.

Polițiștii suceveni efectuează cercetări în acest caz în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

ACTUALIZARE 1

”La 17.07.2020, în jurul orei 18.40, un bărbat de 60 de ani, din municipiul Bistriţa, judeţul Bistriţa-Năsăud, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, în afara localităţii Poiana Stampei, din direcţia Bistriţa către Vatra Dornei, într-o curbă la stânga, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu parapetul metalic. După impactul cu parapetul metalic, a revenit pe sensul său de mers, unde a intrat în coliziune cu autoutilitara condusă de un bărbat de 45 de ani, din comuna Românaş, judeţul Sălaj, care circula din sens opus şi care, în momentul sesizării stării de pericol, a efectuat o manevră de evitare a coliziunii cu autoturismul. Deşi bărbatul de 45 de ani a încercat să evite coliziunea cu celălalt autoturism, nu a reuşit, impactul având loc pe sensul de mers Bistriţa către Vatra Dornei”, precizează Inspectoratul de Poliție al județului Suceava.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului autoturismului şi rănirea pasagerei dreapta faţă, o femeie de 55 de ani, din municipiul Bistriţa, judeţul Bistriţa-Năsăud.

Cadavrul a fost depus la Morga Spitalului municipal Vatra Dornei în vederea efectuării necropsiei. S-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de “ucidere din culpă” şi “vătămare corporală din culpă”.

ACTUALIZARE 2

În accident a fost implicat un cuplu din Bistriţa-Năsăud, fiind vorba despre un bărbat angajat în cadrul Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud – Radu Nicula şi soţia acestuia.

“Vestea trecerii la cele veșnice în urma unui grav accident rutier a Domnului Inginer Radu Nicula, Consilier Superior în cadrul Serviciului Investiții, ne-a întristat profund pe toți cei care îl cunoșteam și lucram cu el! Consiliul Județean este în doliu și județul Bistrița-Năsăud pierde un profesionist și un om de mare caracter! Cuvintele de mângâiere pentru familia greu îndurerată sunt de prisos acum când suflete noastre, ale prietenilor și cunoștințelor, sunt învăluite de durere! Bunul Dumnezeu să întărească familia Nicula și să îi dea putere să treacă peste acest moment greu din viață! Ne rugăm cu toții pentru soția domnului Nicula, aflată în stare gravă pe un pat de spital!”, a anunţat preşedintele Consiliului Jude’ean Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan.

Vestea trecerii la cele veșnice în urma unui grav accident rutier a Domnului Inginer Radu Nicula, Consilier Superior în…

Publicată de Emil Radu Moldovan pe Sâmbătă, 18 iulie 2020

FOTO: ISU Suceava

0 notes
1478 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *