FOTO: Un bărbat de 45 de ani a decedat după ce a fost prins sub un tractor. Accidentul s-a petrecut într-o pădure de pe raza localității Șintereag

 -  -  1144


Echipajele medicale au avut parte de o intervenție dificilă pentru a salva viața unui bărbat de 45 de ani, care a fost victima unui accident petrecut într-o pădure de pe raza localității Șintereag. Bărbatul a fost prins sub un tractor, iar echipajele de descarcerare s-au chinuit minute în șir pentru a reuși să extragă victima.

Echipajele ajunse la faţa locului lucrează pentru extragerea victimei de sub tractor, aceasta fiind ȋn stop cardio-respirator” au precizat reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

După eforturile salvatorilor, bărbatul a fost predat medicilor, care au început manevrele de resuscitare. ”Victima, un bărbat de aproximativ 45 de ani, a fost extrasă de sub tractor şi predată echipajelor medicale pentru efectuarea manevrelor de resuscitare” au mai completat reprezentanții ISU B-N.

Starea bărbatului era extrem de gravă, iar medicii au făcut tot posibilul pentru a îi salva viața, însă, în ciuda eforturilor depuse de echipajele medicale, organismul bărbatului nu a răspuns manevrelor de resuscitare, astfel declarându-se decesul.

Sursa foto: Mihai Leder – Antena 1

0 notes
269 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *