FOTO: Un kilogram de droguri, găsit în locuinţa unui tânăr care era plasat arest la domiciliu

 -  -  11081


Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Bistrița-Năsăud, împreună cu procurorii DIICOT, au descoperit și ridicat un kilogram de substanțe psihoactive în urma unei percheziţii efectuate la locuinţa din municipiul Bistriţa a unui tânăr de 26 de ani.

Ieri, 21 noiembrie, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Bistrița-Năsăud au efectuat o percheziție la locuința unui tânăr, de 26 de ani, bănuit că ar fi deținut substanțe psihoactive, în vederea comercializării. Tânărul era plasat în arest la domiciliu, la o adresă din Bistrița, fiind cercetat pentru constituirea unui grup infracțional organizat și trafic de droguri. În urma percheziției, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, două pungi, care conțineau o substanță albă, cristalină, fiecare de aproximativ 500 de grame, o pungă cu o substanță cristalină, albă, de circa 100 de grame, 17 pliculețe, care conțineau o substanță cristalină, albă, 2 cântare electronice de mare precizie, 3 telefoane mobile și 1.700 de lei”, se rată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Bistrița-Năsăud.

Anterior percheziției, în cursul zilei de ieri, polițiștii de la combaterea criminalității organizate au depistat două persoane, care ar fi achiziționat, de la tânărul de 26 de ani, astfel de substanțe.

Cel în cauză și alte cinci persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, pentru audieri.

În urma probatoriului administrat în cauză, procurorul din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Bistrița-Năsăud a dispus măsura reținerii tânărului, pentru 24 ore. În cursul zilei de astăzi, va fi prezentat magistraților, cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile a produce efecte psihoactive.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale și polițiștilor Serviciului Criminalistic și Biroului de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

1 notes
206 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *