FOTO: Un nou an de instrucție pentru militarii Brigăzii 81 Mecanizată ”General Grigore Bălan”

 -  -  1190


Anul de instrucție 2020 la Brigada 81 Mecanizată ”General Grigore Bălan” s-a deschis oficial astăzi, cu o ceremonie militară la care a participat comandantul Diviziei 4 Infanterie „GEMINA”, generalul maior doctor Virgil-Ovidiu Pop, militarii din cadrul comandamentului brigăzii, a subunităţilor de brigadă, a Batalionului 812 Infanterie „Bistrița” şi a Batalionului 405 Sprijin Logistic „Năsăud”.

După primirea raportului, trecerea în revistă a formaţiei şi salutul Drapelelor de Luptă, toţi cei prezenţi au intonat Imnul Naţional al României, într-un cadru solemn. În continuare, a fost oficiat serviciul religios, urmat de cuvântul locţiitorului comandantului Brigăzii 81 Mecanizată, colonel doctor Ioan-Marian Cristurean, care a subliniat realizările şi modul de îndeplinirile a sarcinilor şi misiunilor încredinţate Brigăzii 81 Mecanizată în anul de instrucţie 2019 şi a evidenţiat obiectivele de instrucţie pentru acest an.

În alocuţiunea sa, comandantul Diviziei 4 Infanterie „GEMINA”, generalul maior doctor Virgil-Ovidiu Pop, a felicitat personalul din brigadă pentru rezultatele foarte bune obţinute în anul 2019, subliniind faptul că anul de instrucţie 2020 va fi un an al provocărilor, efectivele marii unităţi fiind implicate într-o serie de activităţi de pregătire complexe în parteneriat cu aliaţii. În încheierea cuvântului său, a urat succes militarilor în noul an de instrucţie, menţionând că obiectivele şi standardele de performanţă atinse trebuie menţinute la nivel ridicat.

Activitatea s-a încheiat cu defilarea efectivelor.

Sursa: Brigada 81 Mecanizată ”General Grigore Bălan”

0 notes
315 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *